Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partnership EDS en Emeritor procurement dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EDS INTERNATIONAL BV

Partnership EDS en Emeritor

PARTNERSHIP EDS EN EMERITOR VOOR PROCUREMENT DIENSTVERLENING

Capelle a/d Ijssel 12 januari 2001. IT dienstverlener EDS Nederland en procurement specialist Emeritor zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van inkoopdienstverlening. Hierbij brengt Emeritor haar software en know-how op het gebied van inkoop in, terwijl EDS zal zorgdragen voor de implementatie en het beheer van de toepassingen en processen.

EDS en Emeritor hebben drie standaardoplossingen ontwikkeld:
* Volledige inkoopoplossing waarbij implementatie en het beheer (eventueel op afstand) plaats kunnen vinden binnen de klantomgeving, of vanuit het rekencentrum van EDS;

* Een inkooptoepassing op basis van ASP waardoor met name middelgrote ondernemingen niet hoeven te investeren in software en dienstverlening, maar betalen naar het gebruik van de toepassing;
* Procurement outsourcing, waarbij (delen van) het inkoopproces van een bedrijf wordt uitbesteed naar EDS/Emeritor. De marketing van deze diensten zal door EDS en Emeritor gezamenlijk ter hand genomen worden, terwijl het MKB via een indirect marketing kanaal bewerkt zal worden.

.Met dit partnership kunnen we onze klanten en potentiële klanten een unieke combinatie bieden van onze kennis en software op het gebied van inkoop en de zekerheid van de kennis en ervaring van EDS op het gebied van implementatie en het beheren van systemen., stelt Cees Ubink, CEO van Emeritor. .EDS is verheugd met deze samenwerking, omdat we hiermee onze dienstverlening aan onze bestaande klanten kunnen verbeteren en uitbreiden en bovendien nieuwe markten kunnen aanboren., aldus Richard Oosterom, algemeen directeur van EDS.

EDS is wereldwijd al meer dan 38 jaar een toonaangevend IT-dienstverlener. Het bedrijf is actief op het gebied van management consultancy, electronic commerce, business process management en systeembeheer en .ontwikkeling. EDS stelt zich ten doel om klanten te helpen bij het inzetten van informatietechnologie ter verbetering van hun concurrentiepositie in de digitale economie. IN 1999 realiseerde EDS een omzet van $ 18,5 miljard. De aandelen van de onderneming worden verhandeld aan de Effectenbeurs van New York (NYSE.EDS) en de Londense Effectenbeurs. Voor verdere informatie over de visie van EDS kunt u EDS bezoeken onder eds.com.

Emeritor Group zetelt in Nieuwkoop en heeft inmiddels 16 vestigingen in 9 landen. Emeritor bestaat ruim 2,5 jaar en telt momenteel ca. 250 medewerkers. De onderneming wil met topklasse dienstverlening en onderscheidende e-procurement oplossingen wereldwijd marktleider worden op het gebied van inkoopoplossingen. Emeritor beschikt over inkoopkennis en .ervaring, die zij vertaalt naar drie typen .e-procurement solutions.; ontwikkeling en implementatie van applicaties, consultancy services en implementatie van het advies, actieve kennisoverdracht en werving en selectie van inkoopprofessionals.

12 jan 01 11:02

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie