Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud nieuwe IPCC-rapport 2001

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNMI

Het nieuwe IPCC-rapport 2001

Het Intergovermental Panel on Climate Change (IPCC) publiceert iedere vijf jaar een gezaghebbend overzicht van de meeste recente inzichten op het gebied van klimaatveranderingen. Nu is het weer zover, begin dit jaar verschijnen de drie rapportages die samen het het Third Assessment Report (TAR) zullen vormen. Deze maand verschijnt het verslag van Werkgroep I over het klimaatsysteem en de invloed van menselijk handelen op het klimaat. In februari volgt het verslag van Werkgroep II over de kwetsbaarheid van menselijke activiteiten en natuurlijke systemen voor klimaatverandering en de mogelijkheden tot aanpassing. In maart verschijnt het verslag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie