Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 13-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 13-01-2001 Persberichten district Kerkrade (JvK)

Landgraaf, inbraak woning
Vrijdagavond werd ingebroken in een woning aan de Houwer in Landgraaf. Door een bovenlicht aan de achterzijde van het pand te vernielen kon men binnenkomen. De gehele benedenverdieping werd doorzocht. De in houd van kasten en laden lagen door de woning verspreidt. Voorzover was na te gaan bleken een TV, de videorecorder, de stereo-installatie en de net aangeschafte trouwringen van de bewoners te zijn ontvreemd.

Kerkrade, traangas
Een 25-jarige man uit Kerkrade werd vannacht omstreeks 00.15 uur op de Heerlenersteenweg ter hoogte van het aldaar gelegen Formule 1 hotel bestolen van zijn brommer. Hij werd achternagezeten door enkele personen op bromfietsen. Toen hij stopte kwam een van de passagiers van de achtervolgende brommers naar hem toe en deze spoot met traangas in zijn gezicht. Vervolgens werd zijn brommer gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie