Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 13-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio: 13-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Timmer, 06-51401952

Medicijnen verloren
ALMERE-STAD Vanmorgen omstreeks 11.00 uur heeft iemand in het centrum van Almere-Stad een bruin buisje met vijf witte harttabletjes (Nitrostat) verloren. Bij inname van drie of meer van deze tabletten treedt bewusteloosheid op. Mensen die de medicijnen aantreffen, kunnen ze inleveren bij het politiebureau.

Aanrijdingen met letsel
ALMERE Gistermiddag is op de kruising Westerdreef / Bivak een 68-jarige fietster uit Almere gewond geraakt toen zij in botsing kwam met een 19-jarige automobilist uit Almere. De vrouw fietste over de Westerdreef vanaf de Zandwierde richting Bivak en reed daar tegen de auto van de 19-jarige, die vanaf de Meergronden de parkeerplaats aan het Bivak op wilde rijden. Hij had de fietster niet gezien. De vrouw is per GGD-ambulance met een gebroken sleutelbeen naar het Flevoziekenhuis vervoerd.

ALMERE In de Voorstraat zijn gisteravond een 44-jarige automobilist en een 49-jarige fietser, beiden uit Almere, met elkaar in botsing gekomen. De fietser stak de Voorstraat over vanaf de Oosterdreef richting Middenhof, terwijl de automobilist over de Voorstraat van de Parkweg richting Middenhof reed. Hij zag daarbij de fietser over het hoofd. Bij de daaropvolgende botsing raakte de fietser gewond aan zijn voet. Een GGD-ambulance bracht hem naar het Flevoziekenhuis.

Inbreker aangehouden
ALMERE Gisteravond is aan de Blekerstraat een 17-jarige jongen uit Almere aangehouden voor een woninginbraak in de Stedenwijk. De jongen werd herkend door een getuige en kon kort daarop worden aangehouden door de politie. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed
DRONTEN Een 21-jarige automobilist uit Emmeloord is gisteravond aangehouden op de Dronterringweg wegens rijden onder invloed. De man reed richting Swifterbant en haalde ter hoogde van de Tarpanweg een ander voertuig in. Na deze inhaalmanoeuvre raakte hij met zijn linkervoorwiel in de berm. Hij verloor de macht over het stuur en belandde met zijn voertuig in de sloot links naast de rijbaan. De man bleek na een test onder invloed van alcohol en drugs en is aangehouden voor verhoor.

NOORDOOSTPOLDER Op de Urkerweg in Tollebeek is vanmorgen vroeg een 38-jarige automobilist aangehouden. De man werd door de politie gecontroleerd omdat zijn achterverlichting niet brandde. Bij de controle bekende de man dat hij onder invloed verkeerde. Hij blies 1010 ug/l (2.3 promille) en kreeg na verhoor aan het bureau een rijverbod van 13 uren, waarna zijn rijbewijs werd ingenomen en hij werd heengezonden.

URK Tijdens een surveillance is afgelopen nacht een 24-jarige bromfietser uit Urk aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij blies 340 ug/l (0,8 promille) en kreeg een boete van 190 gulden en een rijverbod van twee uren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie