Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste weekend Indoor Zeeland

Datum nieuwsfeit: 13-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchLaatste weekend Indoor Zeeland

Het 22e Indoor Zeeland wordt vanavond, 13 jan. afgesloten. Het grootste indoor concours hippique van Nederland hieldt de provincie Zeeland drie weken lang in de ban van de paardensport. De afsluiting van het evenement is een spectaculaire finaledag van het springen. Topruiters en -amazones schitteren in de Zeelandhallen te Goes tijdens dit evenement. Indoor Zeeland ruimt volop plaats in voor topsport en Olympische medaillewinnaars. Maar ook de topruiters van de toekomst krijgen een kans. Indoor Zeeland biedt naast dressuur, springen, aangespannen rijden en paardrijden voor gehandicapten ook aspecten van western riding, natural horsemanship, heel veel shows en natuurlijk gezelligheid in het stro-dorp met op de top-avonden verschillende live-bands.

Meer informatie en nieuws vindt u op de website van Indoor Zeeland

Ook voor actuele online resultaten kijkt u op Horses of the Dutch©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie