Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hewlett-Packard verstevigt aanbod beheersoftware

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HP verstevigt aanbod beheersoftware

Amstelveen, 15 januari 2001 - Hewlett-Packard voegt zijn software-producten voor opslagbeheer van de Network Storage Solutions Organization (NSSO) samen met die van de OpenView Business Unit. De samenvoeging is een nieuwe stap in het streven van HP naar open, schaalbaar beheer van netwerkopslag in een 'always-on' internetinfrastructuur.

De integratie van de ontwikkel- en marketingmogelijkheden van NSSO en HP OpenView versterkt de leidinggevende positie van HP op het gebied van opslagbeheer. HP biedt nu de meest complete oplossing voor beheer en integratie van opslagsoftware en -apparatuur, SAN-apparatuur, devicebeheer, back-up- en HSM-software en producten voor ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie