Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overlast binnenstad Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Overlast binnenstad

15-1-2001 Vrijdag en zaterdag deelden agenten in de binnenstad 35 keer een verwijderingsbevel uit aan personen die zich schuldig maakten aan drugsoverlast. In één geval is een door de burgemeester ondertekend verwijderingsbevel uitgereikt voor de duur van 14 dagen.

Op de Nieuwmarkt zijn drie personen aangehouden die zich bezighielden met een drugdeal. De politie nam 24 bolletjes cocaïne in beslag. In de Kerkstraat is een 34-jarige man gearresteerd die 13 xtc-pillen bij zich had en nog voor 1.200 gulden aan boetes had openstaan. In de Damstraat is een 34-jarige Amsterdammer aangehouden met een geringe hoeveelheid harddrugs. Op de Nieuwendijk vond ook een arrestatie plaats in verband met de Opiumwet. Deze verdachte had 7 bolletjes en twee wikkels drugs op zak. Op het Damrak is een 57-jarige man aangehouden die drugs bij zich had. In zijn geval ging het om 29 bolletjes harddrugs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie