Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management.com breidt assortiment uit

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

MANAGEMENTBOEK.COM gaat samenwerking aan met specialist in vakliteratuur

Snel groeiende Internetboekhandel breidt assortiment uit

Managers, investeerders en financiële- en IT-specialisten kunnen nu bij www.managementboek.com ook terecht voor de meest actuele specialistische IT-vakliteratuur: de IT-handboeken van WEKA Business Publishers. Managementboek.com, de snelgroeiende Internetboekhandel met de meest uitgebreide selectie Nederlandse managementliteratuur, gaat samenwerken met WEKA Business Publishers. Internationaal uitgeefconcern WEKA heeft door jarenlange ervaring deskundigheid opgebouwd in het vertalen van de informatiebehoefte in de markt naar praktische uitgaven. Het assortiment omvat losbladige praktijkhandboeken, gebonden boeken, nieuwsbrieven en cd-roms over informatietechnologie (IT), kwaliteit, techniek, personeel, e-business &euro en bouw. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie