Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys kiest ON Command CCM voor online softwaredistributie

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Unisys selecteert ON Command CCM van ON Technology voor online softwaredistributie en -ondersteuning ON Command CCM biedt Unisys een betrouwbare en stabiele omgeving voor softwarebeheer op afstand Amsterdam, 15 januari 2001 - Unisys, een toonaangevend e-business bedrijf met kantoren in honderd landen, heeft een wereldwijde overeenkomst gesloten met ON Technology voor het gebruik ON Command CCM voor de distributie van door Unisys ontwikkelde bedrijfskritische oplossingen naar klanten. Unisys beschikt met ON Command CCM over een systeem voor netwerkgebaseerde distibutie en ondersteuning van zakelijke applicaties, waaronder managementapplicaties, e-learningtoepassingen en besturingssystemen, zoals Microsoft Windows 2000. Unisys heeft voorafgaand aan de keuze voor ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie