Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbaar groen in Zeist wordt geïnventariseerd

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Openbaar groen in Zeist wordt geïnventariseerd

Op 15 januari jl. zijn medewerkers van het adviesbureau DHV begonnen met het inventariseren van het openbaar groen in de gemeente Zeist. Tijdens deze inventarisatie worden verschillende gegevens opgenomen (zoals groentype, aantallen, enz.) die noodzakelijk zijn voor het geautomatiseerd groenbeheersysteem. De oppervlakten van de verschillende groensoorten hoeven tijdens de inventarisatie niet te worden bepaald. Na verwerking van de inventarisatiegegevens in het groenbeheersysteem, kunnen de oppervlakten geautomatiseerd worden berekend.

Het inventarisatiewerk zal ongeveer 7 weken in beslag nemen en wordt grotendeels vanuit de auto uitgevoerd. Hierdoor kan enige overlast ontstaan. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie