Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antwoordenboek asielzoekerscentrum Etten-Leur beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Verzameling reacties op vragen tijdens voorlichtingsbijeenkomst asielzoekerscentrum is gereed

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst van 13 december j.l. hebben de aanwezigen een groot aantal vragen gesteld en opmerkingen gemaakt over het toekomstige asielzoekerscentrum (AZC) in Etten-Leur. Het college van burgemeester en wethouders heeft inmiddels op deze vragen antwoorden geformuleerd en reacties op de opmerkingen verwoord. Deze zijn samengebracht in een antwoordenboek, waarvan in deze dagen exemplaren worden toegezonden aan alle vragenstellers en makers van opmerkingen. Het antwoordenboek is eveneens beschikbaar voor andere belangstellenden. Exemplaren ervan kunnen vanaf maandag 15 januari aanstaande worden afgehaald aan de receptiebalie in het gemeentehuis.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie