Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening convenant windenergie Rotterdamse haven

Datum nieuwsfeit: 15-01-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Ondertekening convenant windenergie

Maandag 15 januari ondertekenen twaalf organisaties het convenant 'windenergie in de Rotterdamse haven'. Zij maken hiermee afspraken over het vervangen van bestaande en het plaatsen van nieuwe windturbines in het Rotterdamse havengebied. De partijen die ondertekenen zijn de gemeenten Rotterdam, Maassluis, Westvoorne, Bernisse, Vlaardingen, Brielle en de deelgemeente Hoek van Holland, alsmede de Stadsregio, de ZuidHollandse Milieufederatie, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Economische Zaken en de Provincie Zuid Holland. Vanwege de doelstelling van het Rijk om jaarlijks 100 Megawatt aan windenergie in Nederland te realiseren, zal de minister van Economische Zaken, mevrouw Jorritsma het convenant ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie