Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herijking emancipatiebeleid Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Herijking emancipatiebeleid

(16-1) Het College van B. en W. wil de gemeentelijke emancipatie-doelstelling uit 1991 verbreden. De nieuwe doelstelling is: 'de gemeente Rotterdam streeft naar een pluriforme samenleving waarin iedereen, ongeacht sekse of andere maatschappelijke ordenings-principes, zoals etniciteit en leeftijd, de mogelijkheid heeft een zelfstandig bestaan te verwerven en waarin vrouwen en mannen gelijke rechten, kansen, vrijheden en verantwoordelijkheden kunnen realiseren en uitsluiting wordt tegengegaan'.
De programmamanagers van de uitvoeringsprogramma's krijgen de opdracht deze beleidsuitgangspunten per programma nader uit te werken. De GGD zal zorgen voor een aangepast subsidiebeleid voor het herijkte emancipatiebeleid.
De adviescommissies ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie