Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vestigingsprotocol opvangvoorzieningen verslaafden Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Vestigingsprotocol opvangvoorzieningen verslaafden

(16-1) Het College van B. en W. heeft ingestemd met een protocol voor de vestiging van nieuwe opvangvoorzieningen voor meer dan drie verslaafden. Doel van het protocol is de vestiging van nieuwe opvangvoorzieningen zorgvuldig te begeleiden. Uitgangspunt is dat de initiatiefnemer, deelgemeente en politie een gezamenlijk draaiboek opstellen, waarin onder andere staat hoe de omwonenden worden betrokken bij de totstandkoming van de voorziening. Kleinschalige voorzieningen voor verslaafden worden verspreid door de stad gevestigd in het kader van het beleidsplan Verantwoord Schoon. De GGD voert de regie bij de uitvoering van het beleid. Het protocol zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie