Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Training Modern Agrarisch Ondernemerschap

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht:

Modern Agrarisch Ondernemerschap: Ondernemen met succes!

Ook dit jaar organiseert Agramanagement uit Dronten een leergang voor ondernemers uit alle agrarische sectoren. Inmiddels hebben tegen de duizend ondernemers aan deze cursus deelgenomen. De naam is sinds 1980 hetzelfde gebleven, de inhoud is mee ontwikkeld in de loop der jaren. Zo zijn markt en strategische planning de laatste jaren belangrijkere onderdelen geworden. Veel aandacht wordt gegeven aan het maken van strategische plannen voor elke deelnemer. Door intensief overleg met collega's, vaak uit andere sectoren, krijgt men een helder beeld van de eigen persoon in combinatie met het bedrijf. Men kijkt als het ware door de ogen van een ander naar het eigen bedrijf. De te maken plannen passen door deze werkwijze goed bij de ondernemer en worden zo eerder verwezenlijkt. De specifieke wensen van de deelnemers bepalen ook een groot deel van de in houd van de leergang. Hierdoor blijft deze dus altijd actueel. Modern Agrarisch Ondernemerschap volg je niet maar maak je mee. Achterover hangen en consumeren is er niet bij. Je wordt uitgenodigd, en uitgedaagd volop mee te doen. Een manier van werken die past bij praktische mensen. De cursus vraagt nogal wat van de deelnemers in tijd en energie. Daardoor is iedereen sterk gemotiveerd om er uit te halen wat er in zit. Gevolg is dat iedere deelnemer er met grote tevredenheid op terugkijkt. Van de oud-deelnemers beschouwt een groot deel de cursus als een mijlpaaal in de ontwikkeling van persoon en bedrijf .

Trainers zijn Anneke Piersma en Herman Jansen, twee zeer verschillende persoonlijkheden, hetgeen een extra dimensie geeft aan de training.

Data: 16/17januari, 31januari/1februari, 14/15 februari, 28 februari/1maart, 14/15 maart.

Plaats: Centraal in Nederland

Kosten: f 3.250,- excl. verblijfskosten

Verdere informatie:

Anneke Kempenaar
tel. 0321-386865
fax 0321-386867
e-mail (a.kempenaar@groenhorst.nl)
www.agramanagement.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie