Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusieplan grafische bedrijven Van Waesberge en Kapsenberg

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Drukkerij Van Waesberge en Grafisch bedrijf Kapsenberg willen samengaan

Twee gerenommeerde grafische bedrijven in Rotterdam - drukkerij Van Waesberge bv en Grafisch bedrijf Kapsenberg bv - voeren momenteel besprekingen die moeten leiden tot verregaande samenwerking.

Van Waesberge is gespecialiseerd in productie van reclame- en publiciteitsdrukwerk zoals brochures, jaarverslagen, bedrijfskranten en publicaties van medische onderzoeken. Het bedrijf, gevestigd in 1590, is het oudste grafische bedrijf van Nederland. Er zijn 20 medewerkers.

Grafisch bedrijf Kapsenberg richt zich vooral op het beheer en de productie van huisstijlgebonden zakelijk drukwerk. Dat gebeurt volgens een uniek systeem van vormgeving tot voorraadbeheer. Het bedrijf, dat dateert van 1866, telt 19 medewerkers.

Beide ondernemingen vullen elkaar uitstekend aan. Verwacht wordt dan ook dat de samenwerking meer zal opleveren dan alleen synergievoordelen. Zij zal ook een verbreding van de dienstverlening en een uitbreiding van het productengamma van beide bedrijven betekenen.

De plannen zullen geen invloed hebben op de werkgelegenheid. Bij een mogelijke fusie zullen beide bedrijven evenredig in de nieuwe onderneming deelnemen. Het nieuwe bedrijf zal worden gehuisvest aan de Schuttevaerweg 160 in Rotterdam, waar Grafisch bedrijf Kapsenberg gevestigd is.

Voor meer informatie:

mr. F.T. Kapsenberg, directeur Grafisch bedrijf Kapsenberg bv (010 - 415 99 44) of A. van der Zee, directeur Van Waesberge bv (010 - 465 71 11).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie