Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 16-01-2001 2ePersberichtdinsdag16januari2001

Politieberichten

Best: Poging diefstal uit winkel
Dinsdagmorgen om 10.30 uur is in een winkel op de Boterhoek een 27-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Even daarvoor had hij een greep in de kassa van een winkel, gelegen op het winkelcentrum, gedaan. Een winkelbediende die het zag, sloeg meteen de kassaklep toe. Direct daarop verliet de man, zonder geld weg te nemen, snel de winkel. De winkelbediende waarschuwde de politie die verdachte in een andere winkel op de Boterhoek aantrof. Voor nader onderzoek is de verdachte ingesloten in het politiebureau.

Knegsel: Woninginbraken
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in vier woningen aan de Eikenbocht. Aan de achterzijde van de woningen zijn het slot van de achterdeur of een raam geforceerd. Uit de woningen zijn sieraden, geld, fotocamera, sleutels, gsm s en laptop s, gestolen. Vanaf de oprit van een woning is een personenauto gestolen, die later langs de A67 ter hoogte van Arendonk is aangetroffen.

Valkenswaard: Diefstal bestelauto
Tussen maandagavond 23.30 en dinsdagmorgen 6.00 uur is vanaf de Hertog Lambregcht-straat een gele bestelauto, Mercedes Benz Vito 180 D, kenteken VT-BF-90, gestolen.

Veldhoven: Inbraak in bedrijf
Dinsdag tussen 4.30 en 5.15 uur is ingebroken in een bedrijfspand aan De Run. Toegang tot het pand is verkregen na vernieling van een ruit. Uit het pand verdween een draagbare TV.

Son: Inbraak in bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de 4300. Aan de voorzijde is een ruit vernield. Uit het pand is een draagbare radio gestolen.

Duizel: Alcohol
Dinsdagmorgen omstreeks 2.05 uur is op de Wolverstraat een 46-jarige automobilist uit Lommel gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. Aan het politiebureau blies hij 1,20 promille. De man kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.

Maarheeze: Autogordelcontrole
Dinsdag tussen 10.45 en 12.00 is op de Stationstraat een autogordelcontrole gehouden. 30 automobilisten zijn gecontroleerd. 5 daarvan droegen geen autogordel. Zij kregen een proces-verbaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie