Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groepsgesprek NIZW met alleenstaande ouders in Leiden

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

NIZW zoekt alleenstaande ouders

ECONOMISCHE EN SOCIALE ZAKEN - De Nederlandse Instelling voor Zorg en Welzijn (NIZW) wil graag in contact komen met alleenstaande ouders die arbeid en zorg combineren. De NIZW doet een onderzoek naar mensen die de zorg voor een of meerdere familieleden combineren met een baan.

In het onderzoek wordt gekeken naar mensen met een laag inkomen en een hoger inkomen, jongeren en ouderen, alleenstaanden en gezinnen, mannen en vrouwen, en allochtonen. Het doel is om de ervaringen van deze verschillende groepen 'takencombineerders' bij beleidsmakers en de politiek onder de aandacht te brengen. Dit zodat iedereen mee kan profiteren van de regelingen in het kader van arbeid en zorg. Bent u zo'n alleenstaande ouder en wilt u vertellen wat uw ervaringen zijn met de combinatie van de opvoeding van kinderen en werk of scholing, dan nodigen wij u uit om een groepsgesprek bij te wonen. Het kan om zorg voor kinderen gaan, maar ook zorg voor zieken of ouderen.

Meer informatie
De groepsgesprekken zijn op dinsdag 16 januari van 9.00 tot 11.30 uur (kinderopvang is aanwezig) en dinsdag 23 januari van 20.00 tot 22.00 uur (voor een oppasvergoeding wordt gezorgd). De gesprekken vinden plaats in het Leidse Volkshuis. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Geraldine Pieterse, projectmedewerker NIZW-Sociale Zaken Leiden (071-5167291; woensdag afwezig).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie