Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herdenkingen slachtoffers Volendam in Eerste Kamer

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Eerste Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Eerste Kamer der Staten Generaal

Herdenkingen slachtoffers Volendam, minister Vos van Aruba en oud-griffier Röell en stemmingsnieuws

dinsdag 16 januari 2001

Vandaag zijn in de Eerste Kamer de slachtoffers van de cafébrand in Volendam herdacht door de heer F. Korthals Altes, de Voorzitter van de Eerste Kamer, en de heer W. Kok, de Minister-President. (tekst van de rede van de Voorzitter van de Eerste Kamer)

Tevens zijn vandaag herdacht Watty Vos, minister van Justitie en Publieke Werken van Aruba, en Jonkheer Mr. J.W. Röell, oud-griffier van de Eerste Kamer.

De Eerste Kamer heeft de Motie- Van de Beeten (CDA) c.s. (26.023 nr. 16c) inzake de toegang van de veroordeelde tot de rechter aangenomen. De fractie van de VVD stemde tegen.

De Eerste Kamer heeft vandaag de wetsvoorstellen Landbouwkundig onmisbare gewasbeschermingsmiddelen (27.076) Procedurele bepaling herindeling (25.234) Novelle wijziging van procedurele bepalingen gemeentelijke herindelingen (26.655) plenair behandeld. De stemmingen over deze wetsvoorstellen vinden
plaats op 23 januari 2001 aan het begin van de plenaire vergadering.

ongecorrigeerd stenogram 16 januari 2001

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie