Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging radiopakket Driebergen, Bunnik, Leersum en Zeist

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Casema

Delft, 11 januari 2001

Wijziging radiopakket Driebergen, Bunnik, Leersum en Zeist

Met ingang van dinsdag 16 januari 2001 wordt het radiopakket van Driebergen, Bunnik, Leersum en Zeist gewijzigd. De zenders Radio France International, Arrow Classic Rock Radio, Country FM en Radio Nationaal worden op advies van de Regionale Programmaraad per deze datum aan het radiopakket toegevoegd. De zender Slam! FM wordt komt in de plaats van BFBS. Daarnaast zal Business Nieuws Radio tevens op 16 januari van frequentie wijzigen.

Radio France International is een Frans radiostation dat wereldwijd te ontvangen is. Het programma-aanbod bestaat uit nieuws, actualiteiten, muziek, sport, educatieve- en culturele programma's. Arrow Classic Rock biedt classic rockmuziek uit de periode '65 tot midden 80'-er jaren. De zender richt zich op de leeftijdsgroep van 30 tot 45 jaar. Liefhebbers van countrymuziek en activiteiten die met deze muziekstroming samenhangen kunnen terecht bij Country FM. Op de zender Radio Nationaal wordt een prominente plek ingeruimd voor het Nederlandse product. Dance muziek, variërend van house tot R&B, soul tot hiphop en swingbeat tot jazzdance wordt uitgezonden door Slam! FM. Slam! FM richt zich met name op de leeftijdscategorie van 12 tot 35 jaar. Business Nieuws Radio is een nieuwszender dat non-stop nieuws tussen zes uur 's ochtends en acht uur s avonds uitzendt, in bulletins van 20 minuten die voortdurend worden geactualiseerd. De zenders zijn op de volgende frequenties te vinden:

Zender Frequentie Stereo/mono
Radio France International 107,9 MHz mono
Arrow Classic Rock Radio 104,5 MHz (frequentie van voormalige Concert Radio) stereo
Country FM 95,5 MHz stereo
Radio Nationaal 91,5 MHz stereo
Slam! FM 103,4 MHz stereo
Business Nieuws Radio 103,8 MHz mono

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie