Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.00 uur
Oproep getuigen

WIJK BIJ DUURSTEDE In de nacht van zaterdag 13 op 14januari zondag vond er omstreeks half zes op de Brederodestraat een ernstige mishandeling plaats. De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. Een 62-jarige inwoner werd rond kwart over vijf wakker van lawaai. Toen hij uit zijn raam keek, zag hij drie mannen vernielingen plegen aan geparkeerde auto`s. Hij is naar buiten gegaan en heeft de jongeren in de van Ruysdaelstraat aangesproken op hun gedrag.

Daar werd door de jongens agressief op gereageerd. De man wilde geen ruzie en liep terug naar zijn woning. Ter hoogte van de brandgang werd hij getackeld door de jongens. Hij viel en werd geschopt en geslagen. De man liep door de mishandeling diverse verwondingen op. De politie verzoekt getuigen zich te melden bij de politie van het district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844.

Winkeldieven aangehouden

VEENENDAAL Bij een winkel aan de Corridor werden maandagmiddag twee meisjes van 14 jaar uit Veenendaal aangehouden voor het stelen van kleding. Omstreeks vier uur zag het winkelpersoneel dat de twee meisjes een aantal kledingstukken uit de winkel mee namen zonder deze af te rekken.

Het personeel greep meteen in en hield de meisjes aan. De politie heeft de meisjes meegenomen naar het bureau. Beiden dames zullen worden doorgestuurd naar bureau Halt.

Snelheidscontrole

RHENEN Maandagochtend heeft de politie van het district Heuvelrug een snelheidscontrole gehouden op de Grebbeweg. Van de 2532 gecontroleerde autos reden er 225 te hard. Op de Grebbeweg geldt een maximumsnelheid van 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 78 km per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie