Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra benoemt nieuwe partners en project executives

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Group of Managers & Consultants benoemt nieuwe ...

Nieuwe partners

Ir. J.K. (Hans) Hoepel (35)
Studeerde Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft en werkt sinds 1990 voor Twynstra Gudde als consultant huisvesting gezondheidszorg. Hij is specialist in het ontwikkelen van toekomstgerichte huisvesting voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Drs. J. (Jan) de Jeu (45)
Jan behaalde zijn doctoraalexamens Filosofie en Pedagogiek aan de Universiteit van Groningen. Hij startte zijn loopbaan als adviseur universitair onderwijs aan de Erasmus Universiteit en heeft daarna diverse managementfuncties vervuld in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Sinds juni 2000 werkt Jan bij Twynstra Gudde als consultant facility management strategie.

B.E.M. (Britta) Gielen (38)
Studeerde Internationaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds 1991 bij Twynstra Gudde als consultant op het gebied van organisatieverandering en -ontwikkeling. Haar werkveld is voornamelijk bij organisaties in de rijksoverheid. De afgelopen jaren is zij nauw betrokken geweest bij het opzetten van projecten en programma's bij onder andere de Immigratie en Naturalisatie Dienst, en de ministeries van EZ en VWS.

Drs. P. (Peter) Hennephof (41)
Studeerde in 1984 af in de Bestuurskunde aan de Technische Universiteit van Twente. Hij heeft diverse functies voor het Ministerie van Economische Zaken vervuld, waaronder adjunct secretaris-generaal en hoofd Personeel en Organisatie. Vanaf 1998 werkt Peter bij Twynstra Gudde als consultant voor de Rijksoverheid. Hij is momenteel nauw betrokken bij projecten van Ministeries als Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Buitenlandse Zaken en Financiën.

Drs. P.A.G. (Peter) de Zwart (42)
Studeerde Geneeskunde in Nijmegen, werkte vier jaar als arts-assistent orthopedie en heeft vervolgens 9 jaar verschillende managementfuncties vervuld in de farmaceutische industrie. Is sinds 1997 werkzaam als consultant bij Twynstra Gudde. Houdt zich met name bezig met vraagstukken rond de besturing en bedrijfsvoering van de patiëntenzorg in ziekenhuizen.

Ir. P.M. (Petra) Haartsen (32)
Studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en werkt sinds 1993 als consultant bij Twynstra Gudde. Haar specialisaties zijn organisatieontwikkeling, veranderkunde en bedrijfsvoering in de watersector en aanverwante bedrijfstakken.

Ing. E.J. (Eric) van Capelleveen (43)
Studeerde Civiele Techniek en bestuurlijke informatievoorziening (AMBI). Sinds 1980 werkzaam op het snijvlak van automatisering, informatisering in de bouwnijverheid, intensieve veeteelt en industriële automatisering. Sinds 1990 werkzaam bij Twynstra Gudde als ICT adviseur op het gebied van het managen van complexe multidisciplinaire projecten waar financieel logistieke en ruimtelijke informatievoorziening (CAD, GIS) een belangrijke rol speelt. Zijn opdrachten, zowel in bedrijfsleven als overheid, vinden plaats op het grensvlak van bestuur, management en techniek.

Drs. O.I.W. (Ingelien) Veldkamp (41)
Studeerde Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Leiden en heeft vier jaar als zelfstandig adviseur/trainer gewerkt. Ze werkt sinds 1994 als consultant human talent en change. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van spelsimulaties.

Eerst benoemde project executive

Ir. P.J.M. (Peter) Groeneveld (44)
Peter Groeneveld is als eerste benoemd tot project executive. In 1984 is hij gestart bij Twynstra Gudde als bouwprojectmanager in huisvestings- en industriële projecten. Momenteel is hij werkzaam als projectmanager van voornamelijk infrastructurele projecten. Als projectmanager is hij veelal betrokken bij het vormgeven van projectorganisaties en het opzetten/managen van alle beheersaspecten.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een wereldwijd opererende management- en adviesorganisatie. De kernactiviteit van de Twynstra Group is het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen, waarbij de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en de infrastructurele en gebouwde omgeving centraal staat.

Tot de Twynstra Group behoren DEGW Architects & Consultants, Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance en Twynstra The Brigde. De Twynstra Group heeft een alliantie met DVP Bouwprojectmanagers en Vastgoedadviseurs. Er werken circa 750 medewerkers in 13 vestigingen in 8 landen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie