Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindelijk nieuwe aanpak schrijfonderwijs in Nederland

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe aanpak schrijfonderwijs in 2001

Het schrijfonderwijs in Nederland is al jaren op dezelfde leest geschoeid. Recent wetenschappelijk onderzoek naar effectiviteit van gangbare lesmethoden heeft echter aangetoond, dat de schrijfmethodiek waarop de meeste methoden gebaseerd zijn sterk verouderd is. Uitgeverij Boreaal heeft met de ontwikkeling van de Novoskript schrijfmethode het schrijfonderwijs in Nederland een nieuwe impuls gegeven. Op basis van de nieuwste inzichten op het gebied van psychomotoriek en schrijhfonderwijs heeft zij een verrassende methode ontwikkeld. Eindelijk is het aloude principe van saaie, betekenisloze schrijfoefeningen, met de nadruk op alsmaar herhalen, door frisse methodemakers overboord gegooid. De methode valt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie