Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrom-balie in stadhuis van Hoorn wegens verbouwing opgeheven

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

VROM-BALIE OPGEHEVEN
De balie in de foyer van het stadhuis is sinds deze week opgeheven. Dit in verband met verbouwing van de foyer. Aan de balie van de sector VROM werd informatie gegeven over bouwen en wonen. Bezoekers die informatie willen over deze onderwerpen, moeten zich vanaf heden melden aan de balie in de centrale hal van het stadhuis. De receptioniste neemt dan contact op met de betreffende afdeling, waarna de bezoeker wordt opgehaald. Aanduidingsborden verwijzen bezoekers die aan de achterzijde het stadhuis binnenkomen naar de balie in de centrale hal aan de voorzijde.

De verbouwing van de foyer duurt een maand. De open ruimte in het midden van de foyer krijgt een andere functie. Dit in verband met de behoefte aan een vergaderruimte die kleiner is dan de raadzaal en groter dan de bestaande vergaderkamers. Er komt een proef met mobiele afscheidingswanden.
De huidige trouwkamer wordt de nieuwe "fractiekamer". Overdag wordt de kamer gebruikt voor vergaderingen van ambtenaren en bestuurders. Er komt een nieuwe trouwzaal die warmer van uitstraling zal zijn. Deze trouwzaal komt op de plek waar momenteel het uitschenkpunt van de foyer is. Ook het buitenplaatsje wordt erbij betrokken, waardoor de nieuwe trouwkamer ruimer van opzet zal zijn dan de oude. De nieuw in te richten ruimtes zullen geschikt zijn voor flexibel multifunctioneel gebruik. Tijdens de verbouwing van de foyer blijven de ingangen aan de achterzijde van het stadhuis toegankelijk.

PARKEREN
Aan de achterkant van het stadhuis zijn parkeerplaatsen voor gratis lang parkeren. Om beveiligingsredenen wordt een gedeelte van het parkeerterrein aan de noordoostzijde elke vrijdagavond vanaf 17.30 uur afgesloten met roodwitte paaltjes. Het gaat om het gedeelte dat het dichtst bij de ingang aan die kant van het stadhuis ligt. Voor het publiek en de ambtenaren betekent dit dat aldaar geparkeerde auto's vrijdagmiddag vóór dat tijdstip moeten zijn weggehaald, anders loopt men de kans dat ze er het hele weekend moeten blijven staan.

Kort parkeren kan gratis aan de voorzijde van het stadhuis in de blauwe zone met behulp van een parkeerschijf. De schijf, die zichtbaar achter de autoruit moet zijn aangebracht, biedt de mogelijkheid om maximaal 2 uur te parkeren en is te koop bij diverse winkels, het VVV/ANWB-kantoor en de centrale kas in de hal van het stadhuis.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie