Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RUG benoemt Schomaker hoogleraar Kunstmatige Intelligentie

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

16 jan 2001

Schomaker hoogleraar Kunstmatige intelligentie

Dr. L.R.B. Schomaker is benoemd tot hoogleraar Kunstmatige intelligentie bij de Faculteit der Psychologische, Pedagogische en Sociologische Wetenschappen. Lambert Schomaker (Nijmegen, 1957) studeerde in 1983 cum laude af in de fysiologische psychologie aan de Katholieke Universiteit Brabant. Sinds 1984 werkt hij als onderzoeker en later ook docent bij de Katholieke Universiteit Nijmegen. Van 1988-1993 nam hij deel aan de Europese Esprit-onderzoeksprojecten. Dat onderzoek richtte zich op pencomputers, handschriftherkenning en user interfaces - de basis van de huidige generatie organizers. In 1991 promoveerde Schomaker op het proefschrift Simulation and ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie