Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsverband tussen Legato en Sun Microsystems

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

OEM-overeenkomst Legato Systems en Sun Microsystems

Hoofdorp, januari 2001 - - Legato Systems, toonaangevend in enterprise storage management, kondigt een nieuw samenwerkingsverband met Sun Microsystems aan. Legato levert aan de e-businessklanten van Sun haar backup-oplossingen die toegang tot bedrijfskritische gegevens garanderen. Sun zet de verkoop en de ondersteuning van Legato's applicatie voor gegevensbeveiliging - Legato NetWorker - voort onder de naam Solstice Backup.

'Deze overeenkomst zet de reeds vijfjaar durende, vruchtbare samenwerking tussen Sun en Legato voort. Het voorziet onze gezamenlijke e-businessklanten in toonaangevende oplossingen die tegemoetkomen aan hun eisen met betrekking tot gegevensopslag en
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie