Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.30 uur

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.30 uur
Overval

AMERSFOORT Maandagavond vond er op een benzinestation aan de Kapelweg een overval plaats. Omstreeks kwart over zes kwamen twee gemaskerde mannen het tankstation binnen en vroegen aan de 66-jarige vrouw die op dat moment de kassa bediende om geld.

Een van de overvallers spoot direct met peperspray in het gezicht van de vrouw. Snel griste de mannen een onbekend geldbedrag uit de kassa en verdwenen in onbekende richting. Het 66-jarig slachtoffer moest aan haar ogen worden behandeld in het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland zuid, tel.:0900 88 44.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT Op dinsdag 16 januari, omstreeks 00.55 uur, zagen politiemensen tijdens de surveillance een voertuig rijden, waarbij de bestuurder er een nogal slingerend rijgedrag op nahield.

Op de Bunschoterstraat werd het voertuig aan de kant van de weg gezet. De 40-jarige bestuurder uit Amersfoort gaf aan dat hij gedronken had. Uit de eerste blaastest bleek dat ook. De man werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau.

Uiteindelijk bleek dat hij 0,8 promille alcohol in zijn bloed had. Met een rijverbod van twee uur en een boete van 400,= werd hij naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie