Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord Venlo: hashkauwgum

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 16-01-2001 Mediaberichten van maandag 16 januari 2001 (13.30 uur)

ROERMOND Bedreiging conducteur

ROERMOND De politie heeft maandagavond op het station in Roermond een 16-jarige jongen uit Roermond aangehouden die wordt verdacht van bedreiging c.q. mishandeling van een conducteur. Beiden kregen in de trein tussen Venlo en Roermond onenigheid met elkaar waarbij de jongen de conducteur naar zijn keel had gegrepen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

VENLO Hashkauwgum

VENLO De politie heeft maandagavond een 19-jarige man uit het Duitse Grefrath aangehouden die in het bezit was van enkele grammen marihuana en hash. De verdachte had de drugs in zijn mond gestopt en tot een kauwgumbal gekauwd in de hoop dat de agenten niets in de gaten zouden krijgen. Het tegendeel bleek waar en de drugs werden in beslag genomen. De controle vond plaats op de Sloterbeekstraat. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie