Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Newtel Essence met Sabio in strategische samenwerking

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NEWTEL ESSENCE MET SABIO IN STRATEGISCHE SAMENWERKING

Vianen, Londen, 16 januari 2001 - Newtel Essence is een strategische samenwerking aangegaan met het Engelse Sabio. Beide bedrijven die zich richten op het bieden van geavanceerde oplossingen voor Klant Contact Management, gaan oplossingen, mensen (150) en middelen delen om gezamenlijk, binnen en buiten de eigen regio's, grote internationale projecten uit te voeren en gezamenlijk partnerships te ontwikkelen met technologieleveranciers en andere bedrijven.

Volgens Serge Poppes, oprichter en algemeen directeur van Newtel Essence, is door de samenwerking met Sabio optimale synergie mogelijk. "Zowel Newtel Essence als Sabio richten zich als leverancier ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie