Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Jonge Orde van toekomstige medici roept haar leden op

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

DE JONGE ORDE ROEPT HAAR LEDEN OP
De jonge generatie medisch specialisten maakt zich zorgen over de nieuwe Arbeidsvoorwaarden regeling voor Medisch Specialisten in dienstverband.

Utrecht, 16 januari 2001, - De recent opgerichte beroepsbelangen vereniging voor toekomstige medisch specialisten 'De Jonge Orde' informeert vandaag alle specialisten in opleiding middels een uitgebreide mailing over de ophanden zijnde Arbeidsvoorwaarden regeling voor Medisch Specialisten in dienstverband (AMS) in de niet academische ziekenhuizen. De Jonge Orde, die zich specifiek inzet voor de belangen van de toekomstige medisch specialisten, vindt het onacceptabel dat de jonge generatie medisch specialisten niet direct betrokken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie