Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evaluatie waterschapsbestel provincie Friesland

Datum nieuwsfeit: 16-01-2001
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

Evaluatie waterschapsbestel

Met de omvangrijke reorganisatie van het waterschapsbestel in Fryslân hebben Provinciale Staten in 1994 besloten het kwantiteitsbeheer op te dragen aan 5 nieuw te vormen waterschappen. Provinciale beheerstaken op het gebied van boezembeheer en het kwaliteitsbeheer zijn in handen gekomen van het nieuw opgerichte Wetterskip Fryslân. Het nieuwe bestel functioneert inmiddels enkele jaren. Bij de besluitvorming is destijds afgesproken om binnen 5 jaar na de oprichting van de nieuwe waterschappen een evaluatierapport op te stellen over het functioneren van het nieuwe bestel. Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân hebben vandaag de bestuursopdracht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie