Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw initiatief ATP, Hot-Orange, Ilse, Metro en Sky Radio

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


MAAK KANS OP EEN PRIVÉ-JET BIJ WINEENVLIEGTUIG.NL

NIEUW INITIATIEF VAN ATP ONLINE, //HOT-ORANGE.COM, ILSE MEDIA, METRO EN SKY RADIO

Amsterdam, 17 januari 2001 - Vanaf vandaag is de site www.wineenvliegtuig.nl in de lucht. Op deze site maken bezoekers kans om een privé-jet te winnen. De winnaar krijgt namelijk een weekend lang de beschikking over een eigen vliegtuig met piloot om samen met negen vrienden heel Europa te doorkruisen. Initiatiefnemer van deze bijzondere prijsvraag is //hot-orange.com, het best bezochte warenhuis op internet. De partners zijn reisorganisatie ATP Online, Ilse Media, Metro en Sky Radio.

Iedereen die zich inschrijft bij wineenvliegtuig.nl, ontvangt per e-mail een lotnummer. Daarnaast kunnen bezoekers van de site op eenvoudige wijze nog meer lotnummers verzamelen, door hun vrienden en kennissen te vragen zich in te schrijven. Uit alle inschrijvingen wordt 1 mei 2001 een winnend lotnummer getrokken.

De tweede en derde prijs zijn een Yamaha Dragstar Classic motor en een volledig verzorgd weekend naar de Grand Prix van Monza voor twee personen.

Om de site te promoten worden o.a. online banners, advertenties en radio-commercials ingezet.

Over reisorganisatie ATP Online
ATP Online, The Advanced Travel Partner, is met een 30-tal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste zakelijke reisadviseurs die ons land telt. Daarnaast beschikt ATP Online over een eigen groepsreizen-, sportreizen- & incentives-afdeling en is gespecialiseerd in congres en destination management. Ook heeft ATP Online diverse vakantiereisbureaus in Nederland en vervult zij met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.

Over //hot-orange.com
//hot-orange.com voert een breed assortiment kwalitatieve producten zoals woonartikelen, design, boeken, parfums, kleding, persoonlijke accessoires, cd's, dvd's, wijn, bloemen, speelgoed, computing en kunst. Door veel aandacht te besteden aan service, verpakking en een bijzonder assortiment onderscheidt dit online warenhuis zich van andere online winkels. Naast het direct verkopen aan consumenten richt het bedrijf zich sinds kort ook op de business-to-employees (B2E) markt.
//hot-orange.com verzorgt voor bedrijven speciale bedrijfswebwinkels waarbij werknemers van de betrokken bedrijven in de gelegenheid worden gesteld om tijdens het werk hun produkten, cadeaus en services te bestellen. Aandeelhouders van //hot-orange.com zijn het management, GorillaPark, Versatel Telecom en het NeSBIC CTe Fund.

Over ilse media groep
ilse media groep is exploitant van de portals ilse en Startpagina en sites als nu.nl, VrouwOnline.nl en VTWonen.nl. Ze is hiermee de grootste internetuitgever van Nederland en heeft de twee populairste sites van Nederland in haar portfolio. VNU heeft een belang van 58,7% in de ilse media groep. ilse media groep exploiteert ook de internetsites van VNU Tijdschriften, zoals Libelle.nl en Autoweek.nl.

Over Metro
Metro Holland is onderdeel van Metro International S.A.. Inmiddels publiceert en distribueert Metro 17 gratis kranten in 14 landen. In Nederland wordt Metro verspreid in groene Metro-displays in een oplage van 340.000 exemplaren. Vanaf januari 2001 is een start gemaakt met de distributie van Metro in de bussen van Connexxion. De samenwerking met Connexxion zal in de loop van het jaar 2001 verder worden uitgebouwd.

Over Sky Radio 100.7 FM
Met zo'n 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen via de kabel en in de ether via 100.7 FM. In Noord Nederland is Sky Radio te beluisteren via de frequentie 100.4 FM.

/ / / / /

Voor nadere informatie: //hot-orange.com
Sonja de Lange
Tel. (020) 750 73 60
E-mail: : sonja_delange@hot-orange.com
Website: www.hot-orange.com

Alle prijzen zijn incl. BTW. //hot-orange.com rekent f 5,95 bezorgkosten voor bestellingen onder de f 75,- Bestellingen vanaf f 75,- worden gratis bezorgd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie