Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ARBO-beurs samen met Personeel en Organisatie 2001 in RAI

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam RAI

Personeel en Organisatie 2001
26 mei 2000

Personeel en Organisatie 2001: nieuwe perspectieven in Hollandcomplex RAI

PenO tegelijk met ARBO

De tweede editie van de vakbeurs Personeel en Organisatie zal, zoals reeds aangekondigd, plaatsvinden op 17 en 18 januari 2001 in Amsterdam RAI. Een nieuw gegeven is dat de ARBO gelijktijdig zal worden gehouden. Velen in P&O-land zijn als deelnemer of bezoeker bekend met deze toonaangevende nationale tweejaarlijkse vakbeurs voor veiligheid, gezondheid en ergonomie op het werk. Vanwege de internationale beursagenda was het noodzakelijk de ARBO naar een andere datum te verplaatsen. Koppeling met Personeel en Organisatie bleek na onderzoek de beste optie. Het samenvallen opent nieuwe perspectieven voor de evenementen, die beide human capital als belangrijkste aandachtsgebied hebben.

Personeel en Organisatie, de compact opgezette vakbeurs voor P&O-professionals, werd eerder dit jaar voor het eerst gehouden en was meteen een succes. Voor zowel exposanten als bezoekers beantwoordde het evenement aan de verwachtingen. De circa honderd exposanten troffen naar eigen zeggen de juiste bezoekers. Omgekeerd toonden bezoekers (3.200 in totaal) zich desgevraagd via een enquête positief over het aanbod op de beurs.

De beurs omvat alle disciplines op P&O-gebied, van personeelsmanagement, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, personeelsinformatiesystemen, loopbaanbegeleiding en bedrijfsopleidingen, tot arbeidsmarktcommunicatie. (Inloop)seminars, presentaties en discussies over actuele trends en ontwikkelingen op P&O-gebied, en Bedrijfs-presentaties, waarbij exposanten specifieke thema's of dienstverlening toelichten, vormen een functionele aanvulling op het beursaanbod. Het beurs- en seminaraanbod van ARBO is hierop een interessante toevoeging. Naar verwachting zal het samenvallen van de beurzen derhalve een gunstig effect creëren ten aanzien van de bezoekersstromen.

Personeel en Organisatie duurt twee dagen en begint op woensdag 17 januari. De driedaagse ARBO start een dag eerder. Beide beurzen duren tot en met donderdag 18 januari en worden gehouden in het Hollandcomplex van Amsterdam RAI. Vooralsnog zijn de Parkhal en de Randstadhal voor de gelijktijdige beurzen gereserveerd. In de nieuwe combinatie zullen beide evenementen hun eigen, onderscheidende identiteit behouden.
Er zijn aparte entrees voor ARBO en Personeel en Organisatie, bezoekers hebben uiteraard onbelemmerd toegang tot beide beurzen. Personeel en Organisatie 2001 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met Samsom.

Voor meer informatie en aanvraag brochure deelnamevoorwaarden: projectorganisatie Personeel en Organisatie 2001, Kiki Hinz, Amsterdam RAI, telefoon 020 549 12 12; email (k.hinz@rai.nl)

Amsterdam, mei 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie