Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kindertheaterkwartaal 2001 van start in gemeente Borsele

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Kindertheaterkwartaal 2001 van start!
Muis en Leeuw Muis en Leeuw

Voor maar liefst de twaalfde keer organiseren de gezamenlijke jeugdclubs en jeugdsozen in de gemeente Borsele in samenwerking met het VrijwilligersHuis en de Culturele Raad Borsele een reeks kindertheatervoorstellingen onder de noemer "Kindertheaterkwartaal Borsele". Het kindertheaterkwartaal is al 11 jaar een groot succes. Duizenden kinderen hebben al voorstellingen bezocht in de gemeente Borsele. Voor 2001 zijn er weer verschillende groepen benaderd om optredens te verzorgen, variërend van poppentheater, muziektheater, toneelspel etc.

Reserveren
Door het grote succes van het kindertheaterkwartaal gebeurt het vaak dat voorstellingen vol zitten. Om teleurstellingen te voorkomen is het sterk aan te bevelen om kaarten te reserveren. Voor het reserveren kunt u terecht bij het VrijwilligersHuis. tel.: 0113-311999 Reserveren kan tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling en is gratis. Kaarten die niet in de voorverkoop zijn verkocht worden aan de kassa verkocht..... maar VOL=VOL!
Wanneer u interesse heeft in het programmaboekje kunt u ook contact opnemen met het VrijwilligersHuis.

Voorstellingen
De reeks voorstellingen start op woensdag 17 januari aanstaande te Kwadendamme met de voorstelling "De avontuurlijke ridders"door het Aldo theater. Verder worden verwacht:
20 januari in `s Heer Abtskerke: Rob Hetty, 24 januari in Oudelande: verteltheater Pagee, 10 februari in Nisse: Jeanette en Joepie, 21 februari in Borssele: Meneer Ro Ro, 28 februari in Heinkenszand: Hilbert Geerling, 7 maart in `s-Gravenpolder: Ome Fred's kindershow, 14 maart in Nieuwdorp: Martin Forget, 21 maart in Ovezande: Ruut `t Hooft, 31 maart in `s- Heerenhoek: Muis en Leeuw.

Meer info over de voorstellingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie