Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onafhankelijke e-strategy specialisten lanceren 404-Network

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zeist, 17 januari 2001
Theo Schellekens, Richard Lamb, Frans van Weeren, Jak Boumans, Arie den Boon, Toon Kok, Jacques Koster, Gerard Smits, Egbert Jan van Bel, Boudewijn de Wit, Claudia van Harinxma thoe Slooten, Henne Pauli, Mark Popelier, Marjolein Rojo, Miro Schaap, Annet Gudde, Marcel Kalmeijer en Ben Tiggelaar...
. . . zijn voortaan bereikbaar via één nummer . . .
404-network: het nieuwe (en meteen grootste) netwerk van onafhankelijke e-strategy specialisten in Nederland Na een intensieve voorbereiding van een half jaar, wordt deze week 404-network gelanceerd. Begonnen als initiatief van Ben Tiggelaar en Egbert Jan van Bel, hebben zich inmiddels ruim 20 gerenommeerde, onafhankelijke e-strategy specialisten aangesloten.
404-network bestaat uit zelfstandig werkende, onafhankelijke specialisten, maar opereert als één bedrijf. Om dit mogelijk te maken is een centraal kantoor geopend in Zeist waar een research & support-staf de partners van 404-network ondersteunt.
Doelstelling van 404-network
Het doel van 404-network is om grotere Nederlandse ondernemingen één aanspreekpunt te bieden voor professionele, volwassen ondersteuning bij visieontwikkeling, strategiebepaling en implementatie op het gebied van e-business en e-communication.
Het ontstaan van 404-network is gebaseerd op aanhoudende vraag uit de markt. De initiatiefnemers en partners kregen en krijgen met grote regelmaat verzoeken voor...

...e-business begeleidingstrajecten die méér tijd vergen dan door één persoon kan worden ingevuld. Ook blijken in veel gevallen combinaties van verschillende competenties en disciplines noodzakelijk. Propositie van 404-network
404-network bestaat uit ruim 20 zeer ervaren, onafhankelijke adviseurs die allen hun eigen specialisme hebben binnen het zeer brede e-businessveld. Variërend van technologie, communicatie, wetgeving, export en verandermanagement, tot marketing, sales, logistiek, financiën, partnering en algemeen management.
Diensten van 404-network
De kennis en ervaring van de 404-partners kan op drie manieren worden ingezet:

* 404-counseling: periodieke on-the-job begeleiding, expert-advies en kennisoverdracht voor teams of individuele managers, doorgaans een dagdeel per week.

* 404-interim management: het tijdelijk leiden van een business unit, afdeling of team, of het ontwikkelen van een nieuw project binnen een organisatie, voor 3 tot 12 maanden.

* 404-maatwerktrajecten: het samenstellen en inzetten van een tijdelijk team van 404-specialisten ten bate van visieontwikkeling, strategiebepaling en implementatie van e-business initiatieven. Hiervoor is een uitgebreide methodiek ontwikkeld.
Het centrale kantoor van 404-network is gevestigd in Zeist en bereikbaar via: 030-6911690 en info@404-network.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie