Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht, Binnensticht: inbrekers overlopen

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 10.15 uur
Inbrekers overlopen

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Gisterenavond omstreeks kwart over acht werden twee inbrekers op de Ninaber van Eijbenlaan door de bewoonster, een 53-jarige vrouw uit Driebergen-Rijsenburg, overlopen. Toen de vrouw haar fiets in de schuur wilde zetten, kwamen twee onbekende mannen uit haar tuin lopen.
Zij probeerde met haar fiets de doorgang voor de mannen te belemmeren, waarop de twee het achterwiel van de fiets optilden en weg renden in de richting van de Rosariumlaan. Thuis gekomen ontdekte zij dat er aan de buitendeur van de keuken braaksporen zichtbaar waren en dat het de twee inbrekers niet is gelukt om in de woning te komen.

Snelheidscontroles

GROENEKAN Gisterenmiddag tussen kwart over twee en half vijf heeft de politie aan de Nieuwe Weteringseweg een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 2642 voertuigen gecontroleerd. De toegestane snelheid van 80 km p/u werd door 21 automobilisten overschreden, waarbij de hoogst gemeten snelheid 98 km p/u bedroeg.

ZEIST Tussen kwart voor twaalf en kwart voor een heeft de politie met een Laser Patrol op de Boulevard een snelheidscontrole gehouden. Negen bestuurders werden staande gehouden in verband met het overschrijden van de maximum toegestane snelheid van 50 km p/u. Een automobilist werd op kenteken bekeurd. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km p/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie