Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord Venlo: drugs-arrestaties

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-01-2001 Mediaberichten woensdag 17 januari 2001 (tot 12.00 uur)

VENLO Vijf drugsarrestaties

VENLO De politie heeft dinsdag tijdens een projectmatige controle, gehouden tussen 15.00 uur en 22.30 uur in de binnenstad, vijf personen aangehouden. Alle verdachten kregen een boete opgelegd. Daarnaast kregen vier van hen een verblijfsontzegging voor een bepaalde tijd.

De politie betrapte met behulp van cameratoezicht rond 16.00 uur een 20-jarige inwoner van Reuver op het handelen in verdovende middelen op het Helschriksel. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. De 20-jarige kreeg een boete van 200 gulden opgelegd. Daarnaast kreeg hij een verblijfsontzegging tot 30 januari 2001.

Een 19-jarige jongen zonder vaste woon- of verplaats werd rond 16.00 uur via camerabewaking betrapt op het handelen in verdovende middelen op de Bolwaterstraat. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Hier kreeg hij een boete van 200 gulden opgelegd.

Een 35-jarige inwoner van Venlo werd via camerabewaking betrapt op het handelen van verdovende middelen. De man sprak rond17.00 uur in de Bolwaterstraat mensen aan en bood hen drugs aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Hij kreeg een boete van 200 gulden opgelegd. Daarnaast kreeg hij een verblijfsontzegging opgelegd tot 31 januari 2001.

Dinsdagavond werd rond 20.20 uur een 18-jarige inwoner van Blerick aangehouden. Politiemedewerkers fietsten over het Nolensplein toen zij de jongen onder verdachte omstandigheden bij twee passanten zagen staan. Nader onderzoek wees uit dat de 18-jarige drugs had aangeboden. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij een boete van 200 gulden kreeg opgelegd. Tevens kreeg hij een verblijfsontzegging van 8 uur.
Rond 20.45 uur hielden politiemedewerkers een 22-jarige inwoner van Blerick aan op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Uit eerder onderzoek was gebleken dat vanuit een gelegenheid aan de Bolwaterstraat verdovende middelen werden verkocht. Hierop betraden politiemedewerkers het pand. De 22-jarige legde twee plastic tassen neer en maakte zich uit de voeten. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De tassen, waarin ruim een kilo hashish en ruim 100 gram marihuana zat, werden in beslag genomen. In de jas van de man werd tevens nog ruim 100 gram hashish aangetroffen en in beslag genomen. De zaak is met toepassing van snelrecht afgehandeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie