Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kwijtschelding gemeentelijke heffingen Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Kwijtschelding gemeentelijke heffingen

Binnenkort ontvangt u de aanslag gemeentelijke heffingen 2001. Op deze aanslag vindt u de bedragen voor onroerendezaak-belastingen, rioolrechten, reinigingsrechten en indien u een hond heeft, hondenbelasting. Ook dit jaar wordt een bedrag van 100,- op de aanslag in mindering gebracht. Dit betreft de zogeheten Zalmsnip. De Zalmsnip staat op de aanslag omschreven als vermindering lokale lasten.

Wanneer u een inkomen ontvangt dat ongeveer gelijk is aan een inkomen op bijstandsniveau (bijvoorbeeld AOW) kunt een aanvraag kwijtschelding indienen, zodra u de aanslag ontvangen heeft.

Hoe kunt u in het bezit komen van een kwijtscheldingsformulier? U kunt het formulier telefonisch of persoonlijk opvragen bij het Informatiecentrum van de gemeente. Het Informatiecentrum is open op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer 010 284 84 84.

Heeft u een uitkering van de deelsector Sociale Zaken? In dit geval ontvangt u een negatieve aanslag. Het aanslagbedrag bedraagt - 100,-. Deze honderd gulden wordt automatisch op uw rekening gestort. U hoeft niets te betalen en dus ook geen kwijtschelding aan te vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie