Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISIT levert nieuw netwerk-opslagsysteem van EMC2

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ISIT levert nieuw netwerkopslagsysteem van EMC2

Naarden, januari 2001 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, voegt het nieuwe CLARiiON IP4700 Network Attached Storage (NAS)-systeem van EMC2 toe aan haar oplossingen. Dit nieuwe product van EMC2 biedt de 'mid-tier' NAS-markt de hoge beschikbaarheid die normaalgesproken alleen te vinden is bij enterprise systemen.

CLARiiON IP4700
De CLARiiON IP4700 - bekend onder de codenaam 'Chameleon' - is gebaseerd op de bewezen CLARiiON-architectuur van EMC2. Dit nieuwe network-attached opslagsysteem zorgt voor een verandering van de 'mid-tier' NAS-markt, door de combinatie van fouttolerantie en eenvoudige implementatie. Het biedt daarbij ook high-end functionaliteit en hoge beschikbaarheid. De IP4700 kan modulair worden uitgebreid tot 3,6 terabyte en is ontworpen om te zorgen voor een naadloze overname van functies, zonder dat hiervoor speciale software of configuraties nodig zijn. Het systeem wordt tevens ondersteund door toonaangevende back-upoplossingen. Daarnaast voorziet de nieuwe, optionele EMC SnapView/IP software in meerdere, onafhankelijke kopieën van het actieve CLARiiON IP4700 bestandssysteem. Hiermee wordt de benodigde tijd voor back-up en herstel aanzienlijk bekort, kunnen 'point-in-time' analyses en rapporten worden gegenereerd en kunnen applicaties ontwikkeld en getest worden zonder dat de productiviteit gevaar loopt.

"De CLARiiON IP4700 van EMC2 past perfect in ons aanbod van hoog gekwalificeerde storage oplossingen. Dit toonaangevende NAS systeem combineert geavanceerde functies voor hoge beschikbaarheid met groot gebruiksgemak en een snelle implementatie", stelt ISIT's Algemeen Directeur, Roelof Borggreve. "Daarnaast is het, als je kijkt naar de directe concurrentie, zeer scherp geprijsd. Deze storage oplossing is dan ook een uitstekende aanvulling op de huidige productportfolio van ISIT."

Ton Geelen, Directeur van EMC: "Onze nieuwe oplossing combineert onze expertise op het gebied van enterprise en midrange opslagsystemen met op het netwerk aangesloten informatiebronnen. ISIT is als value added reseller bij uitstek in staat om dit product als onderdeel van een totale storage oplossing te implementeren en onderhouden."

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden. Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13.

EMC Corporation
EMC Corporation richt zich volledig op het ontwikkelen en leveren van intelligente, bedrijfsbrede informatie-infrastructuren. Er worden systemen ontwikkeld voor open systemen, mainframe en midrange-omgevingen. EMC's bedrijfsbrede (Enterprise Storage) opslagsystemen, softwareproducten en services zijn toonaangevende oplossingen voor toegang tot en opslag van gegevens voor elk belangrijk computerplatform, waaronder Unix, Windows NT, Linux, mainframe, etc. EMC stelt organisaties in staat hun groeiende hoeveelheden informatie om te zetten in winstgevendheid en concurrentievoordeel. Tot de belangrijkste klanten van EMC behoren 's werelds grootste banken en andere financiële dienstverleners, telecommunicatiemaatschappijen en luchtvaartmaatschappijen alsmede overheden, universiteiten en onderzoeksinstituten. Het bedrijf maakt haar producten in Massachusetts en in Ierland. In toevoeging hierop heeft EMC research & development faciliteiten in Massachusetts, Colorado, Israël en Frankrijk, alsmede customer support centra in Massachusetts, Japan, Australië en Ierland. EMC biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 17.000 personen. Wereldwijd zijn er meer dan 100 verkoopkantoren en distributiepartners, welke zijn vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, waaronder EMC Computer Systems (Benelux) B.V. in Nieuwegein.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen. in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storage-wensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, VERITAS, ADIC, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates, EMC² en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.

redactionele informatie:
Pb0101
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: (rvmeurs@isit.nl), website: www.isit.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie