Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 16-01-2001
Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE, OIJEN

Op de Beatrixweg in Oijen zijn maandagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur drie automobilisten bekeurd die harder dan de toegestane 80 km/u reden. De snelste reed 92.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING, NULAND

De politie heeft maandagmiddag om 16.40 uur een 40-jarige automobiliste uit Nuland aangehouden. De vrouw bestuurde op de A50 onder Nuland een auto terwijl haar de rijbevoegdheid was ontzegd. Ze is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

AUTO-INBRAAK, OSS

Op de Van Veldekestraat in Oss is maandag ingebroken in een auto. Hierbij zijn een tiental cds ontvreemd. Om binnen te komen werd een portierslot vernield.

ONDER INVLOED, BERGHEM

De politie heeft maandagavond het rijbewijs van een 58-jarige automobilist uit Berghem ingevorderd. De man werd om 23.40 uur op de Berghemseweg in Koolwijk aangehouden omdat hij onder invloed reed.

VERKEERSCONTROLES, GEFFEN

Bij twee verkeerscontroles zijn dinsdagmorgen zestien automobilisten bekeurd. Acht kregen tussen 07.15 en 08.00 uur op de Bergstraat in Geffen een bon vanwege het voeren van onjuiste of geen verlichting. Op de Groenstraat in Geffen zijn tussen 11.30 en 12.30 uur nog eens acht automobilisten bekeurd die geen gordel droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie