Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 17-01-2001
Persbericht district Maasland

AUTO-INBRAAK, OSS

Dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Gasstraat. Om in de auto te komen werd een ruit vernield waarna de autoradio is weggenomen.

SPORTERS BESTOLEN, LITHOYEN

Vijf sporters hebben aangifte gedaan van diefstal van hun portemonnee. De diefstal vond dinsdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur plaats terwijl ze aan het trainen waren op een sportcomplex aan de Valkseweg. Een onbekende zag toen kans de niet afgesloten kleedkamer binnen te sluipen en de portemonnees weg te halen. Het is niet bekend hoeveel geld er precies is ontvreemd.

INBRAAK

Uit een schoolgebouw aan de Vlasakkers in Oss zijn vannacht twee computers weggenomen nadat men een raam had ingeslagen. In een jongerencentrum aan de Palestrinastraat in Oss is vannacht ook ingebroken. Er werd een ruit vernield om binnen te komen. Er zijn enkele geldkluisjes met daarin een onbekend geldbedrag gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie