Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord Den Bosch: autodiefstal

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 17-01-2001 Persbericht district Den Bosch

GELDBOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Drunen)

Een 55-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch is dinsdagmiddag op de Lipsstraat in Drunen betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man kreeg een geldboete opgelegd van f. 410,00. Een getuige had de man met zijn auto zien rijden en zag dat een andere inzittende eieren uit het raam naar buiten gooide. Toen de automobilist bij een bushalte aan de Lipsstraat stopte sprak de getuige hen aan en belde de politie.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is vanaf de Derde Hambaken in s-Hertogenbosch een grijze personenauto, merk Mercedes 300SL voorzien van het kenteken TJ-NH-98 gestolen.

VERKEERSCONTROLES (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond zijn op de Kooikersweg, de Maaspoortweg en de Bruistensingel in s-Hertogenbosch verkeerscontroles gehouden. In totaal zijn er 24 personen bekeurd.

Vastgestelde overtredingen:

Snelheid 17 waarbij de hoogste snelheid is gemeten op de Bruistensingel (113km/u)

Autogordel 4

Ondeugdelijke verlichting auto 2

Ondeugdelijke verlichting fiets 1

AUTOINBREKERS BETRAPT (Nieuwkuijk)

Getuigen hebben dinsdagavond op de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk, drie jeugdige autoinbrekers uit s-Hertogenbosch, 18,17 en 17 jaar oud, op heterdaad betrapt. De 18-jarige verdachte zat in een opengebroken personenauto terwijl de beide anderen op de uitkijk stonden. In de auto van de 18-jarige is een luchtdrukpistool aangetroffen.

VERDACHTE VAN DIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond heeft de politie een 46-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt er van verdacht bij een bezoek in een woning van een kennis aan het Hinthamerbolwerk een GSM toestel te hebben weggenomen.

SNELHEIDSCONTROLE (Hintham)

Vanmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur is er gecontroleerd op de naleving van de maximum snelheid binnen de bebouwde kom van Hintham. Er passeerden tussen die tijdstippen 472 voertuigen waarvan er 40 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 kilometer per uur.

DIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Vanaf een in aanbouw zijnd appartementencomplex aan de Empelsedijk in s-Hertogenbosch is vermoedelijk afgelopen nacht een elektrische kettingtakel ter waarde van ongeveer f. 3500,00 gestolen.

WONINGINBRAAK (Rosmalen)

Bij een woninginbraak gepleegd tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen op de Markt in Rosmalen zijn twee fototoestellen en een nog onbekend geldbedrag gestolen. Er was een ruit van de tuindeur ingeslagen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie