Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maassluis kreeg 600 vragenlijsten LEMON binnen

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

17-1-2001

600 vragenlijsten LEMON binnen

In november vorig jaar hebben 1200 mensen in Maassluis een vragenlijst ontvangen van de gemeente, Woning Stichting Maassluis (WSM) en Vereniging Bewoners Belangen Maassluis (VBBM). De vragen van dit onderzoek onder de naam LEMON (leefbaarheidsmonitor) gingen over de leef- en woonomgeving. Doel van dit jaarlijks terugkerende onderzoek is de kwaliteit van de leefomgeving te monitoren en een doeltreffend beleid voor de verbetering van de leefomgeving te kunnen bepalen.

Inmiddels hebben al meer dan 600 mensen de lijst teruggestuurd. Omdat elke 100e inzender een geschenkenbon van 100 gulden wint, is er inmiddels zes keer 100 gulden uitgereikt. De bonnen zijn tot dusverre gewonnen door een inzender uit de Mozartlaan, de Vondellaan, de Seringenstraat, de Esserstraat en uit de Keucheniusstraat. Verder was er nog een mevrouw die haar 100 gulden door heeft gegeven aan de Karel Doormangroep.

Wie de vragenlijst nog niet heeft teruggestuurd, wordt verzocht dat alsnog te doen. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kwaliteit van de leefomgeving, van het oordeel van bewoners hierover en van de verbeteringen die noodzakelijk zijn, is het immers van belang zoveel mogelijk vragenlijsten terug te krijgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie