Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA wil hogere vergoeding studiekosten voor middeninkomens

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

CDA wil hogere vergoeding studiekosten voor middeninkomens

Gezinnen met een middeninkomen moeten een verdere tegemoetkoming in de studiekosten van hun kinderen krijgen dan minister Hermans voorstelt. Het CDA-kamerlid Aart Mosterd heeft hiervoor wijzigingsvoorstellen ingediend op het Wetsvoorstel Tegemoetkoming Onderwijsbijdrage en Schoolkosten (WTOS).

De CDA-fractie heeft de afgelopen jaren consequent gepleit voor gerichte lastenverlichting voor burgers, met name voor wonen, onderwijs en zorg. Deze kosten zouden gemaximaliseerd moeten worden.

Percentage eigen bijdrage studiekosten voor middeninkomens verlagen In het voorstel van minister Hermans moeten mensen met een middeninkomen 26% van het bedrag dat ze meer verdienen dan 60.000 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie