Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ernst & Young nieuwe huisaccountant gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 17-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Ernst & Young nieuwe huisaccountant gemeente Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden heeft Ernst & Young benoemd tot haar nieuwe huisaccountant. Ernst & Young voert nu bij meer dan vijftig Nederlandse gemeenten de accountantscontrole uit.

Tijdens een informele bijeenkomst op woensdag 17 januari j.l. op het Stadskantoor van Leeuwarden, bekrachtigden Th. B. de Vries RA, regiovoorzitter van Ernst & Young Noordoost en de heer Dr. A.J. Hohman, directeur concernstaf van de gemeente Leeuwarden, de nieuwe overeenkomst. De Friese hoofdstad selecteerde Ernst & Young als nieuwe accountant op grond van de aangeboden kwaliteit en het substantiële marktaandeel bij gemeenten met meer dan 100.000 inwoners. Leeuwarden sluit zich hierbij aan bij gemeenten als Tilburg, Maastricht, Haarlem en Emmen. Ook bij deze gemeenten fungeert Ernst & Young als huisaccountant.

Binnen Ernst & Young zijn ruim 300 professionele dienstverleners (accountants, fiscalisten en EDP-auditors) werkzaam op het gebied van de lokale overheid. In 2000 voerden zij ruim 350 gemeenten verschillende opdrachten uit.

Nieuws

-Actualiteiten

-Archief

-Persberichten

Copyright © 2001 Ernst & Young
Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie