Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 18-01-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Zonder rijbewijs aanrijding veroorzaakt
ALMERE Een 30-jarige Zeewoldenaar heeft woensdagochtend een aanrijding veroorzaakt op de J.S. Bachweg. Hij verleende geen voorrang aan een 38-jarige automobiliste uit Almere die vanaf de Purcellstraat de J.S. Bachweg wilde opdraaien. Daarnaast bleek hij zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs in een onverzekerde auto te rijden. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. De eigenaar van de onverzekerde auto krijgt een boete. De auto is in beslag genomen.

Aanrijding met letsel
ZEEWOLDE Een 32-jarige automobiliste uit Zeewolde zag woensdagochtend bij het oversteken van het Nijkerkernauw, vanaf de Flediteweg naar de Winkelweg, een 43-jarige automobilist uit Almere over het hoofd. De man kon een aanrijding niet meer voorkomen en raakte de auto van de vrouw in de flank. De vrouw, haar bijrijdster en de man zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk. Beide autos zijn afgesleept, de auto van de vrouw was total loss.

Ongeluk op busbaan Holleywoodlaan
ALMERE Donderdagochtend rond 08.30 uur heeft zich op de busbaan Holleywoodlaan een ongeval voorgedaan tussen een bus en een personenauto. Bij dit ongeluk is de bestuurder van de auto bekneld geraakt. Er zijn geen kinderen bij betrokken geweest. Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt het op deze site vermeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie