Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.10 uur
Aanrijding met dodelijke afloop

NIEUWEGEIN Een 14-jarige inwoner van Nieuwegein is woensdag overleden nadat hij eerder op de dag ernstig gewond raakte bij een aanrijding op de Hollandhaven.

De jongen was op de fiets en stak volgens getuigen achter een vrachtauto de rijbaan op. Hij werd vervolgens frontaal aangereden door een 22-jarige automobilist uit Utrecht. Deze verklaarde de fietser niet te hebben gezien waarna een aanrijding volgde. De fietser is met ernstige verwondingen overgebracht naar het UMC waar hij later op de dag overleed.

De Regionale Verkeersdienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Verkeerscontrole

IJSSELSTEIN Bij een verkeerscontrole aan de N210 bij IJsselstein heeft de politie woensdag in totaal 19 bekeuringen uitgeschreven. In 17 gevallen werd een proces verbaal opgemaakt wegens het niet dragen van een gordel. Twee andere automobilisten werden bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring en voor het onterecht voeren van mistlichten.

Auto op de kop in de sloot

HOUTEN Een 30-jarige automobiliste uit t Goy is woensdag aan de Beusichemseweg met haar auto over de kop gevlogen. Ze moest uitwijken voor een tegenligger en kwam met haar auto in de rechterberm terecht. Daardoor verloor ze de macht over het stuur waarna de auto over de kop sloeg en vervolgens in een sloot belandde. De auto is totaal vernield. De vrouw liep geen verwondingen op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie