Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 18 januari 2001

Onder invloed Hillegom De politie in Hillegom heeft op 18 januari rond 01.00 uur een 36-jarige Hillegommer aangehouden die met zijn auto op de Ampereweg reed. Bij controle bleek hij teveel te hebben gedronken. De man blies 375 ug/l terwijl 220 de limiet is. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van 3 uur.

Insluiper overlopen Sassenheim Op 18 januari rond 05.00 uur hoorde een ondernemer aan de Hoofdstraat geluid in zijn huis. Hij was op dat moment bezig met de voorbereiding van de dagelijkse werkzaamheden. De man ging op het geluid af en trof een persoon aan die daar niet thuishoorde. Hierop alarmeerde hij zijn vrouw en de politie. Omstreeks 05.15 uur heeft de politie de insluiper, een 52-jarige Amsterdammer, aangehouden. De Amsterdammer wordt verhoord.

Ongeval met letsel Koudekerk aan den Rijn Een 50-jarige inwoner van Koudekerk is op woensdag 17 januari tegen een boom gereden doordat hij toen hij op de Hoogewaard reed even niet oplette. De man werd afgeleid door een telefoontje. Hij keek even op het display wie er belde en toen kwam hij tot stillstand tegen een boom. De man heeft hierbij lichte verwondingen aan het hoofd opgelopen.

Bekeuringen voor fout parkeren Leiderdorp Tijdens een controle op de Schildwacht in Leiderdorp bleek dat op 18 januari rond 01.00 uur er drie vrachtwagens op plaatsen stonden die daar niet voor bestemd zijn. De drie hebben een bekeuring gekregen en een verzoek om voortaan elders te parkeren.

Ongeval met letsel Voorschoten Op de splitsing Leidseweg/Bachlaan reed op 17 jauari rond 11.30 uur een 51-jarige man uit Voorburg met zijn auto tegen het invalidevoertuig van een 59-jarige man uit Voorschoten. Deze stak de Bachlaan over toen hij over de Leidseweg rechtdoor reed. De man uit Voorschoten liep hierbij letsel op heup en arm op. De beide voertuigen hebben blikschade.

Jongen mishandelt fietsers Leiden Een 17-jarige jongen ui Leiderdorp heeft op 17 januari aangifte gedaan bij de politie wegens mishandeling. De jongen fietste op 13 januari rond 02.45 met zijn vrienden op de Beetsenmarkt toen zij werden ingehaald door een onbekende jongeman. Deze gaf een van de jongens een klap. De Leidedorper vroeg waar dit voor nodig was. Hierop richte de jongen zich op de Leiderdorper. Deze kreeg diverse klappen en de onbekende ging er plotseling vandoor.

Te hard rijden met alcohol op Leiden De politie in leiden heeft op 18 januari rond 05.00 uur een 20-jarige man uit Leiden aangehouden toen deze met hoge snelheid over de Voorschoterweg reed. Bij controle bleek de man teveel te hebben gedronken. Hij blies 405 ug/l terwijl 220 de limiet is. De man kreeg een rijverbod van 3 uur en een bekeuring.

Inbraak woning Zevenhuizen Aan de Knibbelweg is ingebroken in een woning. Via een raam in de garage is men de woning binnengekomen. Vanuit de woning is een GSM en een handtas weggenomen.

Inbraak woning Boskoop In een hoekwoning aan de Ereprijs is inn de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Een ruit is ingeslagen, warna men de woning kon binnengaan. Het is nog niet bekend wat er precies is weggenomen.

Inbraak woning Waddinxveen In een flatwoning aan de Vondellaan is op 17 januari, tussen 18.00 uur en 18.30 uur ingebroken. Via het balkon is men bij de woning terechtgekomen. Een deur werd geforceerd. Vanuit de woning werd een portemonnaie met inhoud weggenomen.

Gaatjesboorder actief Reeuwijk Aan de Waterdekmos is in ded nacht van 16 op 17 januari jl. geprobeerd in een woning in te breken dmv gaatjesboren. Deze keer lukte het de dader niet om binnen te komen. Alleen hefboompjes met een slot erop zijn een afdoende middel tegen dergelijke praktijken

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie