Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergissing omtrent besloten college Nina Brink over internet

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Mededeling Aan de Pers

In het kader van een van de colleges ovet het Internet, hebben mevrouw Nina Brink en de heer Eric Tolsma toegestemd om met een beperkte groep studenten op 16 januari jl. van gedachten te wisselen over dit onderwerp.

Per abuis en als gevolg van een intern misverstand heeft de Rotterdam School of Management voor deze bijeenkomst enkele journalisten uitgenodigd als ware het een voor de pers toegankelijke lezing.

Onmiddellijk nadat deze vergissing is opgemerkt, heeft de RSM echter de pers opnieuw telefonisch persoonlijk benaderd om dit misverstand te corrigeren, om toe te lichten dat het hier, in tegenstelling tot het eerder verzonden persbericht, een besloten college betrof, alleen toegankelijk voor RSM studenten, en om excuses aan te bieden voor de gang van zaken.

De 60 studenten die aanwezig waren hebben de aanwezigheid van mevrouw Nina Brink en de heer Eric Tolsma bijzonder op prijs gesteld.

De RSM betreurt de gang van zaken in dezen in hoge mate en wil benadrukken dat hier sprake is van een ongelukkig misverstand. Het spijt ons dat de gang van zaken zoals hierboven omschreven heeft geleden tot genoemd misverstand. Hiervoor biedt de RSM alle betrokkenen - mevrouw Nina Brink, de heer Eric Tolsma, de pers en het publiek - oprechte excuses aan.

Rotterdam, 17 januari 2001

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jacqueline van Marle
Director, Marketing & Communications
Tel: 010 - 408 22 22
E-mail: (jmarle@rsm.nl)

####

De Rotterdam School of Management is de gerenommeerde business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gesitueerd in een kennisrijke omgeving, staat de Rotterdam School of Management garant voor innovatieve managementopleidingen. RSM biedt internationale full-time en part-time MBA programma's en een scala aan open en in-company management opleidingen voor managers in het bedrijfsleven, non-profit sector en overheid. Wereldwijd behoort de RSM tot de top van business schools.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie