Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmorgen 18 januari 2001
09:34 donderdag 18 januari 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

De middagberichten worden verzorgd door Martin Panman. Hij neemt ook de piket over.

COEVORDEN

Een 42 inwoner van Coevorden liep woensdag even na middernacht tegen de lamp toen hij op de Burg. Feithsingel in zijn woonplaats moest blazen. De man bleek achter het stuur te zitten met een alcoholpromillage van 0.9. Hij kreeg een dagvaarding voor snelrecht.

RHEE

Een 17 jarige bromfietser uit Vries is woensdagmiddag met nekklachten en letsel aan de knie overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De jongen was op het fietspad langs de Asserstraat in Rhee met zijn bromfiets over de kop gegaan en in de sloot tot stilstand gekomen. Als oorzaak gaf de onfortuinlijke bromfietser aan dat hij er vanwege een mislukt tentamen met de kop niet helemaal bij was.

ASSEN

De politie heeft woensdagavond de auto in beslag genomen van een 25 jarige man uit Roden. Bij een controle op de Oude Molenstraat kwam aan het licht dat de Rodenaar geen rijbewijs had en dat hij bovendien in een onverzekerde auto reed.

ZUIDWOLDE

Onbekenden hebben dinsdagnacht een electrische lier gestolen die was gemonteerd op de autoambulance van een bedrijf aan de Industrieweg in Zuidwolde. De auto stond achter het hek op de parkeerplaats van het bedrijf. De daders hebben een gat in de omheining geknipt.

ASSEN

In Assen hebben autokrakers woensdag weer zes autos opengebroken. Op het parkeerterrein aan de Overcingellaan ging het om vier autos waarvan de radio was gestolen dan wel gepoogd is de radio te stelen. In de prins Hendrikstraat trof de politie een auto met een ingeslagen ruit aan en op het Zuidenveld verdween in de nacht van dinsdag op woensdag een autoradio uit een geparkeerde auto.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie